Fundering / betonbouw

Of het nu gaat om een fundering voor een uitbouw, een woning, meerdere woningen of een bedrijfspand. Wij zijn een specialist in funderingswerken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij ook het grondwerk en het heien uitvoeren.

Nieuwbouw

Wij streven naar een prettige samenwerking met onze opdrachtgevers en houden van een duidelijke en open communicatie. Op basis van het beschikbare budget kijken we met u naar de meest optimale prijs-kwaliteit verhouding. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat aansluit bij uw wensen. Of u nu kiest voor Turn-key of een casco oplevering, alles is bij ons bespreekbaar.

Kozijnen en gevelbekleding

Ook voor het vervangen van kozijnen, boeiboorden en geveldelen bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel in hout, kunststof en aluminium. Wij werken met hoogwaardige materialen welke door ons vakkundig gemonteerd worden.

Wij zijn tevens importeur van kunststof kozijnen. Wij leveren kozijnen aan particulieren en bedrijven tegen zeer scherpe tarieven. Voor kleine orders ziet u onze prijslijst. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hout Skelet Bouw (HSB)

In onze werkplaats fabriceren we houtskeletbouw elementen, welke ingezet kunnen worden voor uitbouw en (seriematige) nieuwbouw. Volledig maatwerk afgestemd op uw wensen. Compleet met montage of alleen leverantie.

Verbouw en uitbouw

Of u nu uw woning wilt vergroten, uw garage tot studie wilt verbouwen of een dakkapel wilt laten plaatsen, wij hebben alle kennis in huis om dit voor u te realiseren. Met ons team van gemotiveerde vakmensen leveren wij kwalitatief maatwerk.

Wilt u tevens het ontwerp en de vergunningen door ons laten verzorgen? Dit is geen enkel probleem, deze zorg nemen we u graag uit handen.

Daken

Ook voor de strakste EPDM daken kunt u bij ons terecht. Wij werken met "vol verlijmte EPDM" daken met een zeer lange levensduur.