Verbouw en uitbouw

Of u nu uw woning wilt vergroten, uw garage tot studie wilt verbouwen of een dakkapel wilt laten plaatsen, wij hebben alle kennis in huis om dit voor u te realiseren. Met ons team van gemotiveerde vakmensen leveren wij kwalitatief maatwerk.

Wilt u tevens het ontwerp en de vergunningen door ons laten verzorgen? Dit is geen enkel probleem, deze zorg nemen we u graag uit handen.

Nieuwbouw

Wij streven naar een prettige samenwerking met onze opdrachtgevers en houden van een duidelijke en open communicatie. Op basis van het beschikbare budget kijken we met u naar de meest optimale prijs-kwaliteit verhouding. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat aansluit bij uw wensen. Of u nu kiest voor Turn-key of een casco oplevering, alles is bij ons bespreekbaar.

Kozijnen en gevelbekleding

Ook voor het vervangen van kozijnen, boeiboorden en geveldelen bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel in hout, kunststof en aluminium. Wij werken met hoogwaardige materialen welke door ons vakkundig gemonteerd worden.

Wij zijn tevens importeur van kunststof kozijnen van het Duitse Inoutic, kijk voor meer informatie op: www.mpb-kozijnen.nl

Fundering

Steeds vaker worden er bij particulier opdrachtgeverschap prefab woningen gebouwd. U kunt bij ons ook terecht voor het maken van uw fundering waarop uw woning geplaatst kan worden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij ook het grondwerk en het heien uitvoeren.